Artėja gražiausios metų šventės, kai dalinamės meile, šiluma bei dovanomis su šeima, draugais. Taip pat norėtume su Jumis pasidalinti svarbiausia informacija apie šiuo metu vykstančią akciją, socialiniuose tinkluose galimybę laimėti Michael Kors išmanųjį laikrodį moterims bei pristatymo laikus iki Kalėdų.

20% NUOLAIDA VISOMS PREKĖMS

Akcija galioja iki gruodžio 21 dienos. Primename, jog visiems užsakymams pristatymas yra NEMOKAMAS!

SPAUSKITE ANT PAVEIKSLIUKO IR IEŠKOKITE DOVANŲ IDĖJŲ

Kaledinis laikrodziu ispardavimas

LAIMĖKITE MICHAEL KORS IŠMANIUOSIUS LAIKRODŽIUS MOTERIMS

Konkursai vyksta LAIKRODŽIAI24.LT socialiniuose tinkluose.

FACEBOOK konkursas

INSTAGRAM konkursas

Nugalėtoją paskelbsime gruodžio 18 dieną! Prizo vertė 349 EUR

Prizas: du Michael Kors MKT5068 išmanieji laikrodžiai moterims. Turi tokias funkcijas kaip pranešimų, aktyvumo, širdies ritmo stebėjimą, valdymą balsu ir daugelį kitų.

PRISTATYMO IR DARBO LAIKAS ŠVENTINIU LAIKOTARPIU

Kadangi siuntų skaičius prieš Kalėdas ženkliai padidėja, norėdami užtikrinti prekių pristatymą iki švenčiu pateikiame svarbiausią informaciją.

VISI UŽSAKYMAI, ATLIKTI IKI GRUODŽIO 18 DIENOS, BUS PRISTATYTI IKI KALĖDŲ

Atsiradus klausimams susisiekite telefonu +370 623 40539 arba el. paštu info@laikrodziai24.lt

Komentarai (0)

Prekės pridėta į mėgstamų sąrašą
Prekė pridėta palyginimui

Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Siekiant individualizuoti jūsų naršymo patirtį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums tinklapyje taip pat naudojami tiksliniai slapukai. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su tikslinių slapukų įdiegimu ir naudojimu. Savo sutikimą galėsite atšaukti bet kuriuo metu, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos - privatumo politikoje.